За нас

Компанията

New Logo for e-mailsFrutelli е търговска марка на „Девин” АД. Компанията е основана през 1992 г. и днес е абсолютен лидер на пазара на бутилирани води в България. Основната дейност на „Девин” АД е производство и бутилиране на натурална минерална, изворна и газирана вода. Фабриката се намира в сърцето на Родопите, в град Девин, където „Девин” АД осигурява работни места на над 300 души в региона. Портфолиото на „Девин” АД включва голямо разнообразие от безалкохолни напитки с високо качество и гарантиран произход. Сред тях са водите DEVIN – натурална минерална, изворна и газирана вода; газирани овкусени води DEVIN Fresh; трапезна вода Дивна; и разбира се богатата гама сокове, нектари и плодови напитки Frutelli.

 

Марката Frutelli

LogoFrutelli стъпва на българския пазар през 2012 г. Целта ни с лансирането на младата марка беше да предоставим на българския потребител богато портфолио от най-обичаните вкусове – съобразено с предпочитанията в региона. Поради тази причина и слоганът на Frutelli e „Моят любим вкус”, а символът на марката е портокаловото сърце. Консумацията на Frutelli пренася човек в един специален свят на удоволствие от вкуса и наслада от момента. Затова обичаме да казваме, че нашите продукти идват от „Страната на вкуса”. В света на Frutelli най-важното са качеството и разнообразието от любими вкусове.

 

Качество

simvoliМисията на Frutelli е да допринесе за удоволствието на потребителите от консумацията на висококачествени сокове, нектари и плодови напитки.

За целта:

1)      За производство на всички продукти на Frutelli се подбират най-добрите плодове.

2)      Всички продукти минават през високотехнологични процеси на производство без добавяне на консерванти. Това гарантира, че продуктите могат да се консумират от цялото семейство – деца и възрастни.

3)      За да се запази качеството на продуктите, всички те са пастьоризирани са и опаковани в най-добрите и сигурни опаковки на пазара – на Тетра Пак.

4)      За качеството на Frutelli гарантира компания „Девин” АД.

 

Разнообразие от любими вкусове

Syrce

Frutelli предлага широка гама от продукти, сред които всеки потребител може да открие своя любим вкус. Стремим се винаги да отговорим на търсенето на нашите потребители и сме адаптивни към техните желания.

В портфолиото на марката присъстват:

Основаната серия от висококачествени сокове, нектари и плодови напитки Frutelli – в 1 л, в 2 л за консумация у дома и в стъклени бутилки от 225 мл. Можете да откриете своя любим продукт на рафта – той е в нестандартна и различна опаковка на черен фон, защото е създаден специално за хора с вкус към най-доброто.

Специалната серия Frutelli Fruit Mix от 2 л – интересни и неочаквани плодови комбинации в удобни големи разфасовки за споделяне с близките. Смелите предложения от нетипични миксирани вкусове доказано завладяха сърцата на хората, които оценяват нестандартното и търсят различни изживявания.

Иновативните продукти Frutelli Pulpy от 1 л – свежи плодови напитки с истински парченца цитрусови плодове. Те са насочени към млади по дух хора, за които удоволствието от консумацията на модерни и освежаващи напитки е допълнение към техния забавен и интересен начин на живот.

Frutelli Kids от 250 мл – серия, създадена специално за децата според всички изисквания и с особена грижа и внимание към качеството. Продуктите са в 6 любими на децата вкуса и в удобни опаковки от 250 мл със сламка. Дизайните също са направени специално за децата с много любов – всички са различни, пъстри, с весели плодови герои и вдъхновени от любими игри и спортни забавления. Повече за детската серия продукти можете да научите в специалния сайт kids.frutelli.bg.